sigorta-hizmetleri
images

TMO Vakfı Sigorta Acentesi

Vakfımıza bağlı olarak faaliyet gösteren TMO Vakfı Sigorta Acenteliği Ltd. Şti.’miz Ray, Liberty ve Bereket Sigorta A.Ş firmalarına bağlı acentelikler ile çalışmalarına devam etmektedir. Şirketimiz hizmet verdiği her alanda en iyi olmayı ilke edinmiş olup;

Sigortalıların memnuniyetini sağlamak, tercih edilen bir şirket olmak, satış öncesi ve sonrası hizmette hızlı olmak ve her zaman en iyiyi sunabilmek amacıyla gerekli çabayı göstermektedir.

Bu amaçla vakıf üyeleri ile yakınları ve TMO çalışanlarına Kasko, Trafik Sigortası, İhtiyari Mali Mesuliyet, Hırsızlık, Yangın, Zorunlu Deprem Sigortası, Tarım ve Hayvancılık vb. sigorta hizmetlerimiz bulunmaktadır. Araç kasko sigortasıyla, aracın yanma, çalınma, çarpışma neticesinde maddi zararı; terör, grev, lokavt gibi halk hareketlerinden doğacak zararları, “Yardım” teminatı, sel ve su baskınları ya da depremin neden olabileceği zararlar, ferdi kaza sigortasıyla araçta bulunan yolcuların uğrayacağı kazalar sonucu meydana gelebilecek ölüm ve sürekli sakatlılık halleri, ihtiyari mali sorumluluk sigortasıyla da Trafik Sigortası limitlerinin üzerindeki 3. şahısların maddi ve bedeni zararları sadece tek poliçede güvence altına alınabilmektedir.

Tüm kasko poliçelerinde ayrıca prim alınmadan enflasyon teminatı verilmektedir.

Ayrıca kaza anında; aracın çekilmesi, kurtarılması, konaklama ücreti, rent a car, profesyonel sürücü hizmeti, yedek parça temini, kaza sonucu tıbbi yardım, acil mesajlarınızın iletilmesi, geri dönüş seyahat masrafları gibi durumlarda da yardım hizmetlerinden 24 saat boyunca faydalanılabilinmektedir.